Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Over ons arrow Over ons
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Over ons E-mail
Er zijn geen vertalingen beschikbaar

In 2001 introduceerden we een online magazine, IndianFeelings.com, die is gemaakt door en geschreven voor Hindoestaanse. Indian Feelings was de eerste Nederlandse Hindoestaanse organisatie te doen, met als voornaamste doel het creëren van een online ontmoetingsplaats. Dit unieke concept was een onmiddellijk succes. Dit was de reden om de diensten Indiase Feelings biedt aan haar bezoekers. We hebben, naast de Online Magazine, nieuwe diensten, zoals bijvoorbeeld Indische Gevoelens-dating, een online forum, foto album en IF Ringtones. Buiten dat, het online magazine heeft zijn naam veranderd in de E-zine (Electronic Magazine) sinds 2006.

Vanwege de verscheidenheid van de secties in het E-zine, evenals de populariteit van de dating-service en Forum, Indian Feelings heeft een dominante positie in de markt. Vandaag de dag met een twee-wekelijkse nieuwsbrief verstuurd naar meer dan 9000 leden, een forum met meer dan 100.000 posts, en een up-to-date onafhankelijke online nieuws sectie, Indische Feelings biedt de grootste portal met nieuws, informatie en entertainment voor de Hindoestaanse gemeenschap .

Wat begon als een project met drie idealistische studenten, is uitgegroeid tot een succesvolle online onderneming, met een team van meer dan vijftig moderators, schrijvers, journalisten, (web) redacteuren en andere vrijwilligers.

Indian Feelings Dating
Multi Dating is een dienst van de Indiase gevoelens. Deze dienst is opgericht omdat er sprake was van een hugh vraagvermindering. Bezoekers van Indian Feelings en anderen kunnen vinden van een partner voor een relatie, een activiteit of vriendschap. Leden kunnen een profiel maken en contact maken met andere leden.

Indian Feelings Forum
Indian Feelings biedt een online forum waar mensen hun reacties kunnen geven op de artikels die verschijnen in de E-zine, of geven hun mening over verschillende onderwerpen, in verschillende secties. Indian Feelings mening discussies waardevol, maar vereist dat de deelnemers doen dit met wederzijds respect. Om te garanderen, zijn er moderators aanwezig op het forum. Zij zullen de besprekingen, en hen, indien nodig, tot een goed einde, terwijl zij gewonnen? T zelf participeren in deze debatten. Dit waarborgt de gelijke behandeling van alle deelnemers. In het geval van het forum rubriek "Religie & Spiritualiteit ', Pandits zijn ook aanwezig, het geven van advies over deze onderwerpen.

Indian Feelings Netwerk
Samenwerking is heel belangrijk om zoveel mogelijk mensen. De gewezen partners Indian Feelings werkt met in Indiase Gevoelens Netwerk, zijn betrouwbaar en hebben veel potentieel. Haagstad Radio, Sangam en Qfunk.

Omdat van de Indiase Gevoelens Netwerk, wordt het mogelijk voor adverteerders om aan te kondigen van een evenement, product of dienst op onze website, terwijl al deze partners worden bereikt door het op dezelfde tijd. Voor deze, natuurlijk, bieden wij een eerlijke prijs.

Indian Feelings en Samenleving

De goede naam van Indian Feelings maakt het eenvoudig te organiseren activiteiten. De volgende zijn enkele van de activiteiten van vorig jaar:

2006 Indian Feelings gemaakt het grootste deel van de inhoud van de zak Qfunk magazine Zomer en Winter Edition, die een afdruk van 20.000 (zomer editie) en 10.000 (Winter editie).
2006 Een radio-programma in samenwerking met Haagstad Radio (Den Haag Radio) over het belang en de betekenis van de Hindoestaanse taal.

Indian Feelings speelt een belangrijke rol voor de Hindoestaanse gemeenschap in Nederland. Maar ook andere mensen dan Hindoestaanse worden steeds meer en meer vertrouwd met Indische gevoelens.

Als u meer wilt weten over Indische gevoelens en over de diensten die wij u kan bieden, bent u van harte welkom om ons te contacteren! Stuur een e-mail naar onze afdeling Public Relations Team, Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of bel op dit nummer: (0031) - (0) 6-16430825. Evenzo kunt u de Callbackservice.