Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Nieuws arrow Bollywoodster Shilpa Shetty opgepakt in India
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Bollywoodster Shilpa Shetty opgepakt in India E-mail
ImageDegenen die in de veronderstelling verkeren dat Indiase actrices in het dagelijkse leven dezelfde kuisheid en gebalanceerd fatsoen in acht nemen als wat zij aan act in hun filmrollen krijgen toegeschoven , komen er faliekant bedrogen uit als men een kijkje neemt achter de schermen van hun werkelijke leven . Blijkens de filmmagazines gaat het in het leven van de Indiase acteurs en actrices veel heftiger, zelfs extravaganter toe dan wat men graag zou willen vermoeden. Het komt niet zelden voor dat men tijdens toernooien een promiscue leven op na houdt, zelfs in hotels waarbij Amerikaanse acteurs als trouwe deelnemende bondgenoten weldegelijk zichtbaar aanwezig zijn.

Actrice Shilpa Shetty heeft vrij recent de nasleep van de gevolgen, voortvloeiende uit een pakkerd die ze maanden geleden publiekelijk kreeg van filmster Richard Gere, moeten ondervinden. Het publiekelijk uiten van affectie is in India nog altijd een taboe, hoewel zulks volgens berichtgevingen van zelfs Hindoestaanse correspondenten in India bezijden de waarheid zou zijn. Volgens deze correspondenten laten mannen, zich verpozend op het grasmat in parken, vanonder een laken aftrekken door hun vrouwen hoewel die vrouwen zelf heel vaak verstoken zitten om seks.

Deze bollywood-aanwinst werd onlangs gearresteerd op het vliegveld van Mumbai en kreeg zij gelijk het verbod aangezegd het land te verlaten. Shetty verwierf bekendheid middels verwerving van roem als internationale ster via de haar deelname aan het Britse Celebrity Big Brother. Ze werd de winnares van de realityshow, nadat die in opspraak was geraakt wegens racistische pesterijen aan het adres van de Indiase filmster.

Deze arrestatie hield nauw verband met het feit dat de verwerping van het arrestatiebevel door het Hooggerechtshof niet geadministreerd en adequaat was doorgevoerd naar de kanalen van de immigratiedienst van de luchthaven.

Dientengevolge vinden correspondenten het overdreven dat tijdens een bijeenkomst betreffende de strijd tegen de oprukkende aids in New Delhi, Shilpa Shetty door Gere werd gezoend en geknuffeld en hoe dit woeste protesten vanuit de conservatieve goegemeente had losgeweekt. De vraag blijft ergens talmen hoe conservatieve blanken in Amerika zouden hebben gereageerd indien een Hindi acteur hetzelfde publiekelijk zou hebben uitgehaald met een blanke actrice van formaat.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!