Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Kunstnagels E-mail

Body & BeautyVeel vrouwen laten tegenwoordig kunstnagels aanbrengen. Als hulp om van het nagelbijten af te komen, om dunne nagels te versterken of gewoon om mooie, verzorgde en lange nagels te hebben. Het voordeel van kunstnagels is dat alle nagels dezelfde lengte hebben en áls er eentje breekt, kun je die laten repareren. Wachten tot een afgebroken nagel weer is aangegroeid, behoort tot het verleden.

Kunstnagels vereisen over het algemeen wel wat onderhoud. Gemiddeld moeten ze eens in de drie weken door de nagelstylist bijgewerkt en opgevuld worden en na verloop van tijd wordt het aangeraden alle nagels te vernieuwen. 

Verschillende systemen
Er zijn verschillende systemen om kunstnagels te maken. De meest gebruikte zijn gel, acryl of fiberglas. Meestal worden er tips op de echte nagel geplakt. Tips zijn plastic kunstnagels. Deze worden op lengte geknipt en in vorm gevijld. Ook worden de duidelijke overgangen tussen de tips en de eigen nagels weggevijld, om een glad oppervlak te krijgen. Vervolgens worden de tips behandeld met één van de drie systemen. Hierdoor blijven de tips goed aan de natuurlijke nagels zitten en zijn ze erg sterk. Het gebeurt zelden dat een goed aangebrachte kunstnagel afbreekt. 

Tip of sjabloon
Er kan voor gekozen worden geen tips te gebruiken. Dan er zijn twee methodes mogelijk. Als iemand al lange nagels heeft die allemaal gelijk van lengte zijn, wordt de gel, acryl of het fiberglas direct op de eigen nagel aangebracht. Zo wordt de eigen nagel versterkt. Ook kan de nagelstyliste de natuurlijke nagel met behulp van een sjabloon verlengen. De sjabloon wordt dan onder de eigen nagel geschoven. Vervolgens wordt het gewenst kunstnagelproduct op de nagel en de sjabloon aangebracht. Op deze manier wordt lengte gecreëerd zonder tips te gebruiken. Welk systeem gebruikt wordt, hangt af van de wensen van de klant. 

Allergische reacties
Soms kunnen er allergische reacties ontstaan bij het gebruik van acryl of gel. Dan wordt uiteraard een ander product aangeraden. Niet alle nagelstylisten bieden elk systeem aan. 

Goede ventilatie
Door de afzuig- en ventilatieapparatuur van tegenwoordig hoeft de klant zich geen zorgen te maken over eventuele giftige dampen die uit de producten vrij kunnen komen. De technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat deze dampen steeds minder worden en dat de kwaliteit van de systemen steeds beter wordt.

Mooie nagels voor iedereen
Eén ding is zeker. Mooie nagels liggen nu voor iedereen binnen handbereik. Rondlopen met afgebroken en gespleten nagels is niet meer nodig Maak een afspraak bij de nagelstudio en laat je informeren over de mogelijkheden.

Felisha Kariman

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!