Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Specials arrow Persconferentie, zaterdag 6 oktober Miss India Holland 2007
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Persconferentie, zaterdag 6 oktober Miss India Holland 2007 E-mail
ImageIn het Turkse restaurant Kale aan het wijkpark bij de Paul Krugerlaan in Den Haag werd de conferentie van de Miss India Holland Verkiezing 2007 gehouden. Arni Caprino is één van de sponsors en tevens de man die Miss India Holland weer terug naar Den Haag heeft gehaald. Hij vond het onzin dat het ergens anders werd gehouden, het hoort thuis in Den Haag. De dames stelden zich voor. De 12 finalisten zijn: Francisca Astrokarijo, Suraya Baboeram Panday, Salina Bussum, Marjorie Djorai, Gita Doekharan, Warshana Kanhai, Jennifer Levering, Nikita Munshi, Soad Mustafa, Perwina Niranjan, Sharina Soekhoe en Kimberley van der Terp. Ze houden vooral van dansen, reizen, sporten en een aantal van hen doet modellenwerk naast hun studie. Ze zijn allemaal erg enthousiast over de verkiezingen. Helaas kon Kimberly van der Terp, vanwege privé redenen, niet aanwezig zijn.
Volgens de dames is er geen perfecte Miss, maar als je een modelmiss zou moeten beschrijven zou dat vooral de persoonlijkheid en uitstraling zijn, maar ook inhoudelijk. Ze komt op voor de armen en minder bedeelden onder ons, ze zou de stem zijn voor een ieder die niet gehoord wordt en van betekenis zijn voor de anderen. De vorige Missen waren een voorbeeld voor hen en nu willen ze zelf een voorbeeld zijn. De leukste ervaring tot nu toe vonden de meesten de Fotoshoot voor Angels, maar voor een ander was het weer de voorrondes, omdat je dan toch eigenlijk wel zenuwachtig bent en wilt weten of je door bent of niet. Velen zijn zelf lid van een goed doel of liefdadigheids/ organisatie. Ze zetten zich vooral in voor het helpen van armen mensen, mensen die het moeilijk hebben en voor kinderen. Ze vinden het belangrijk om kinderen te helpen, omdat zij de toekomst zijn.

Als ze een contract voor een Bollywood film zouden krijgen, hoe zouden de meiden dan reageren?, Want zo’n contract krijg je nu en later misschien niet meer. Zou je het dan aannemen of niet? Ze zouden die aannemen, want dit is je kans om wat meer te bereiken in je leven, dit is wat je wilde dus deze kans moet je zeker niet aan je voorbij laten gaan. In tegenstelling tot anderen die studie heel belangrijk vinden. "Zonder diploma kun je niks".

Dit jaar worden de meisjes zelf aan het werk gezet, ze gaan samen in groepjes een plan bedenken en uitwerken. De groep die wint, mag hun plan uitwerken om zo te realiseren.Ook wordt de binnenkomst heel anders, het zal niet meer zo zijn dat de meiden allemaal tegelijk binnenkomen. In het Atrium zijn veel mooie plekjes en daar zal wat mee gedaan worden, zodat je ook de meisjes individueel zal blijven onthouden. De emancipatie kunnen ze natuurlijk niet zomaar aan de top brengen. Ze proberen het zoveel mogelijk positief te stimuleren.

De rondes van deze verkiezing zullen zijn: Voorrondes, Openingsact, Galaronde, Talentenronde, Indiase kleding ronde en tot slot een vragenronde. Meedoen gaat niet zomaar, er worden o.a. de volgende eisen aan de missen gesteld; geen kinderen, niet getrouwd, één van je ouders moet Hindoestaan zijn en een Nederlands nationaliteit hebben. Er is geen minimum lengte. Ook wordt er veel waarde gehecht aan het actief zijn op cultureel- en maatschappelijk vlak.

Tijdens de talentenronde zal er flink gedanst worden en de meiden beloven dat het een spetterende show zal worden.

Manisha

Foto's van de persconferentie vindt je natuurlijk in ons fotoalbum Klik Hier.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!