Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Amitabh Bachchan, respectabel 60
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Amitabh Bachchan, respectabel 60 E-mail

BollywoodHet zal menigeen van jullie ontgaan zijn, maar het is alweer een maand geleden dat Amitabh Bachchan 60 jaar is geworden. Deze legende van de Indiase filmcinema werd getrakteerd op een compleet festival dat bezoekers van over de hele wereld trok.

Het verjaardagsfeestje was eigenlijk meer een soort festival zoals je er velen van hebt in India. De 60e verjaardag werd samen met zijn complete familie gevierd, waaronder zijn vrouw Jaya Bachchan, die de regie van deze avond op zich had genomen. Verder waren nog aanwezig zoon Abhishek, dochter Shweta met man Nikhil en kinderen. De familie werd aangevuld met het gezin Randhir Kapoor, van wie bekend is dat dochter Karisma spoedig in het huwelijksbootje zal treden met Abhishek. De zaal was verder gevuld met vrienden, collegae, kennissen en pers.

De dag begon met religieuze handelingen in de privé tempel van de Bachchans. Daarna ging hij naar zijn ouders, Dr. Harvanshrai Bachchan (95) en zijn moeder, mw. Teji Bachchan (86). De rest van de dag werd opgevuld met het ontvangen van allerlei bekenden en het publiek, dat in groten getale van over de hele wereld was komen opdagen, werd niet vergeten.

Het belangrijkste deel van de festiviteiten van deze dag was de presentatie van een boek over zijn leven, To Be Or Not To Be Amitabh Bachchan, gepubliceerd door het bedrijf van zijn vrouw. Het boek dat uit 400 bladzijden bestaat bevat meer dan 800 exclusieve foto's die zijn hele leven tot nu beschrijven en waarbij zijn hele familie aan heeft meegewerkt. Het was een idee van vrouw Jaya om haar man zo een boek cadeau te doen, omdat Amitabh dol is op boeken en erg emotioneel is als het om zijn familie gaat.

Met een toespraak van de jarige, waarin hij zeer emotioneel werd, bedankte hij zijn familie, vrienden, pers en de bevolking van India voor de steun die hij de afgelopen 30 jaar in zijn carrière van hun heeft mogen ontvangen. Daarna ging hij over tot het signeren van zijn zojuist verschenen boek, waarna het geheel met een spetterend feest werd afgesloten waarbij iedereen die maar ook iets met de filmindustrie te maken had aanwezig was.

Door Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Bronnen: Screen India
IndiaFM

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!