Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Specials arrow Himesh Reshammiya in Concert
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Himesh Reshammiya in Concert E-mail
ImageOp zaterdag 1 december geeft Indiaas nummer 1 Rockstar “Himesh Reshammiya” met zijn volledige 34 koppige band een concert in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Sta op een unieke manier tegenover Himesh en feest met hem mee. Vanuit de grote zaal is het concert zeer goed te zien, zelfs als je achterin staat. Ervaar Himesh nu dichterbij dan ooit tevoren, dit is jouw moment om al zijn nummers van dichtbij te horen en te zien. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat als een raket.

Himesh Reshammiya bekend als Indian Bollywood film music composer, zanger en acteur heeft de afgelopen 2 jaar maar liefst 50 hits op zijn naam staan. Waarvan 28 hits in 6 maanden tijd. Ondersteund door bekende Indiase artiesten als Vinit Singh (bekend als finalist van het programma Sa Re Ga Ma Pa) en Neha Kakker (bekend als finalist van de Indiase Idols) belooft het concert een groot spektakel te worden.

ImageAls extra toevoeging aan zijn concert zal Himmesh Reshammiya 5 van zijn beste nummers in het engels en hindi zingen. Zijn muziek word omschreven als vernieuwend, explosief maar ook vol met liefde, drama en romantiek waar het Bollywood repetoire bekend om staat.

Himesh Reshammiya heeft inmiddels internationaal een grote aanhang, als 1 van de eerste Indiase artiesten heeft hij een concert gegeven in het legendarische Wembley Stadion te Londen. Himesh Reshammiya zal de 1e Indiase artiest zijn die een optreden zal verzorgen in de Heineken Music Hall. Tijdens zijn concert zal hij zowel nummers vertolken in Hindi en Engels. De Heineken Music Hall heeft de primeur deze ongekend succesvolle zanger te verwelkomen in een spectaculaire setting ondersteund door top Indiaase artiesten en dansers!

Vraag: Waar zal dit concert plaatsvinden? Weet jij het antwoord? Klik dan Hier

Himesh Reshammiya in Concert
Datum : zaterdag 1 december 2007
Locatie : Heineken Music Hall / Amsterdam
Kaarten : 45 euro ex. Fee, verkrijgbaar via Ticketservice (grotere
postkantoren ) : www.ticketservice.nl of 0900-3001250 (45ct p.m.)
en de bekende vvk adressen zie website
Meer info : www.himeshinconcert.com of http://www.himesh-reshammiya.hyves.nl

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!