Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow Om te bestellen Shanti
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Om te bestellen Shanti E-mail
Image
Shahrukh Khan + Farah Khan is nu de formule voor verzekerd succes en "Om Shanti Om" is daar een bewijs van. "Om Shanti Om" een film over liefde, dromen, reïncarnatie en de natuurlijke rechtvaardigheid. Geïnspireerd door de klassieker "Karz" met Rishi Kapoor, is "Om Shanti Om" een meesterwerk voor iedereen die is Bollywood fan en natuurlijk een hele nieuwe generatie. De grote lijnen de aanpak van "Om Shanti Om" is niet geslaagd en alleen Shahrukh Khan maar voor iedereen die heeft bijgedragen aan de film uit gegoten te bemanning. En voor de Indiase filmindustrie zelf is zeker een succes. Aangezien de film had zijn première in Londen en daarna de rest van Europa is het een hit. Hij heeft nu al alle records gebroken en duizenden meer mensen kennen de naam "Shahrukh Khan" door de miljoenen die al van hem hield.


"Om Shanti Om" begint 30 jaar geleden en is het verhaal van B-acteur naar Prakash Makhija, gespeeld door Shahrukh Khan. Hij droomt al zijn leven voor de held te spelen in zijn heldin Shanti Priya, gespeeld door Deepika Padukone. Voor Pappu's beste vriend, gespeeld door Shreyas Talpade, doet alles om een held met hem te verenigen met Shanti. Gods hand te bestellen, want hij krijgt de kans niet alleen aan zichzelf Shanti toon maar hij heeft gelijk zijn held toen hij een verschrikkelijke rode omgeluk. Maar het heeft niet lang, want kort daarna te sterven, maar wordt opnieuw geboren als zoon van de grootste spelers van hun tijd Rajesh Kapoor, gespeeld door Javed Sheikh. 30 jaar is voorbij en Om Kapoor is superster OK. Populair in het hele land en natuurlijk de meest populaire zelf. Het enige wat hij kwelt zijn perfecte leven in zijn black-outs en vage herinneringen die hij niet kan plaats op zijn dood en Shanti. Wanneer voor een film schieten terug terug te keren naar de plaats van zijn overlijden, komt alles terug naar hem van zijn vorige leven en hij weet wie hij is: Om Prakash Makhija. Hij gaat onmiddellijk op zoek naar Shanti en om het mysterie rond haar verdwijning en zijn dood ontrafelen.

Image
De film is bekroond met de fantastische Kirron Kher in de rol van Om's moeder, ook B-actrice in haar tijd en een enorme over-acting is. Arjun Rampal in de rol van de grootste producent van India, Mukesh Mehra, een man die alles voor zijn droom werkelijkheid. De film geeft je een kijkje binnen komisch in de filmindustrie Bollywood. Wat maakt de film nog vermakelijker. Behalve de star cast, de film heeft een ster in cameo rollen lijst van Abhishek en Amitabh Bachchan, die was erg sportief en hebben een grap te hebben bijgedragen tot het ten koste van Abhishek Bachchan, Akshay Kumar, kajol, Priyanka Chopra, Salman Khan, Saif Ali Khan, Sanjay Dutt, Shilpa Shetty, Juhi Chawla, Preity Zinta, Rekha, Bobby Deol, Dharmendra, Karan Johar, Rishi Kapoor, Suniel Shetty, Rani Mukerji en nog veel meer. Farah Khan zelf ook gezien in een geweldige scène met Shahrukh waar ze aanwezig zijn op de opname van "Karz" met Rishi Kapoor en uiteindelijk krijg je de betaal je de gehele cast en crew te zien, dit keer met de bonus die u Gauri Khan zelf mei zien lopen.

De succes-formule is natuurlijk 100% compleet met de soundtrack alleen met hits waaronder DARD-E-Disco gezongen door Sukhwinder Singh en een nummer 1 hit voor de film was. Deewangi De songs, DARD-E-Disco en Dhoom Tana zijn vol van energie, terwijl wegdroomt met Main Agar Kahoon, Ajab Si en Jag Soona Soona Lage. En je nog steeds de nummer Dastaan-E-OM Shanti Dat vertelt je het hele verhaal komt in uitstekende zingen. De film is een absolute must voor iedere Shahrukh fan, film-fan en iedereen die valt tussen. OK!
 

Cast:
Shahrukh Khan
Deepika Padukone
Arjun Rampal
Kirron Kher
Shreyas Talpade
Javed Sheikh

Nejla Karatas

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!