Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Specials arrow Oproep: Shahana Entertainment zoekt talent!
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Oproep: Shahana Entertainment zoekt talent! E-mail
Image De stichting Shahana is begin dit jaar in het leven geroepen en richt zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling van jong talent waarbij sociale en culturele aspecten van de doelgroep centraal staan. Het doel van Stichting Shahana is het vergroten van de kennis van de niet-westerse en westerse cultuur en gewoonten op een unieke wijze, met name waar het jongeren betreft in de westerse samenleving op basis van wederzijds respect met het oog op de eigen identiteitsvorming. Hierbij wordt er gestreefd naar het behartigen van de sociale en culturele belangen van autochtonen en allochtonen in de Randstad. Stichting Shahana biedt jongeren tevens de kans zich te profileren op het gebied van muziek, dans, drama en zang. In dit kader zal de stichting evenementen, theaterproducties, workshops en cursussen organiseren om beide groepen nader tot elkaar te brengen. Ons eerste project is een spectaculaire musical!

Verhaal musical
Tijdens de musical wordt een tijdreis gemaakt door de geschiedenis van Bollywood en India. Startend bij het jaar 1930, wanneer de eerste geluidsfilm verscheen in India zullen de belangrijkste ontwikkelingen binnen Bollywood en India op unieke wijze neergezet worden middels dans, live muziek, zang en toneel. De Indiase/Bollywoodcultuur zal gecombineerd worden met aspecten uit verschillende culturen, zoals de Arabische mystiek, Latijnse sensualiteit en de gevarieerde Westerse cultuur. De karakteristieke aspecten van Bollywood komen met name tot uiting in de kleding en de muziek.

Locatie
De voorstelling zal plaatsvinden in Rotterdam en Den Haag. De première is op zaterdag 15 maart in het Zuidpleintheater te Rotterdam.

ImageRepetities
De repetities worden begeleid door professionele, ervaren docenten die zorgvuldig zijn geselecteerd door Shahana Entertainment.

Repetitietijden voor dans: elke dinsdagavond van 20.00 – 21.45 uur en elke woensdagavond van 19.00 – 21.45 uur (om deel te nemen dien je minimaal één van de twee avonden beschikbaar te zijn.)

Repetitietijden voor toneel: elke dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Repetitietijden voor zang: elke woensdagavond van 19.00 – 21.45 uur.

De repetities vinden plaats in Rotterdam.

Aanmelden
Wij zijn nog op zoek naar talent op het gebied van dans, zang en toneel. Ook zoeken wij nog figuranten. Denk jij dat je onze cast compleet kunt maken? Grijp dan je kans en meld je aan! Stuur een mail met motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken met daarin de categorie waarvoor je auditie wil doen (dans, zang en/of toneel).

Hopelijk mogen we je dan binnenkort verwelkomen binnen ons team!

Stichting Shahana is ook op zoek naar vrijwilligers voor de musicalproductie op het gebied van haar, make-up en kleding. Tevens is hulp op organisatorisch gebied op de dag zelf welkom! Ook bieden wij diverse stageplaatsen.

Interesse? Mail dan naar onderstaand e-mailadres. Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!