Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Body & Beauty arrow Lente/zomermake-up 2003
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Lente/zomermake-up 2003 E-mail

BeautyEen tikje kleur hier en een sprankje licht daar. De voorjaarsmake-up 2003 is vooral een gevoelsmake-up. Het gezicht straalt, sprankelt en is superfris. Maar daaronder schuilt een zinderende sensualiteit.

Glans
De kleuren zijn zacht, transparant en geraffineerd. Ze zijn vaak voorzien van duizenden minuscule glansdeeltjes. Heel verfijnd in parelmoer of goud. Eigenlijk zie je ze pas goed als het licht erop valt.

Multifunctioneel
Veel producten zijn multifunctioneel, dus voor lippen, ogen en wangen. Er wordt naar hartelust gemengd en met de vingers aanbrengen mag. De crèmeblush is terug in een supersoepele substantie en transparant van kleur. Een zonnepoeder is bij ieder merk te vinden, we mogen nu eenmaal niet meer in de zon. Ook deze poeders zijn zo verfijnd van samenstelling, dat ze puur natuur overkomen en zonder enige moeite aan te brengen zijn.

Mond
De mond krijgt dit voorjaar de meeste aandacht. In zachte tinten als nude, opaal, roze of zachtoranje met vooral veel glans (lipgloss!), is de mond een echte aandachtstrekker. Een andere trend is de witte lipstick, die een gouden-, roze- of parelmoergloed geeft.

Ogen
Voor de ogen wordt zachtgeel, goud, bleekgroen, bleekblauw, opaal en een transparante pruimenkleur gebruikt. De ogen worden niet langer door potloden omlijnd, maar met oogschaduw. Dit maakt de oogmake-up een stuk zachter. Combineer de oogmake-up eens met een mascara in de kleur donkergrijs of prune.

Nagels
De nagels (ook van de tenen) worden nog steeds gelakt, maar nu in lichte kleuren. Kleuren als wit, parelmoer en roze zijn helemaal in!

Felisha Kariman

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!