Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Specials arrow 205 prints, 23 internationale landen voor bollywoodfilm Welcome
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
205 prints, 23 internationale landen voor bollywoodfilm Welcome E-mail
De Indiase Distributeur Indian Films-Studio 18 heeft samen met haar wereldwijde distributienetwerk een zeer uitgebreide release opgezet voor haar megakerst release ‘Welcome’. De film gaat met een recordaantal prints worden uitgebracht in de internationale markten. Maar liefst 23 landen buiten India wat een ongekend aantal is voor een simultane release met India, releasen de film op 20/21 december as. En meer dan 205 prints maken van Welcome in de internationale markten de grootste internationale Bollywoodrelease tot op heden. De film 'Welcome' heeft Bollywood megaster Aksay Kumar in de hoofdrol.
Studio 18 heeft veel verwachtingen van de film, volgens een woordvoerder is 2007 het jaar van Aksay Kumar met zijn hits 'Hey Baby' en 'Bhool Bhulaiya', de film Welcome met een megastar cast waar naast Aksay verder Anil Kapoor, Feroz Khan, Paresh Rawal, Nana Patekar, Katrina Kaif en Malikka Sherawat in spelen, moet voor Aksay een knallende afsluiting van 2007 vormen.

Studio 18 released de film in de meeste landen met Engelse ondertiteling, landen waar o.a. wordt gereleased zijn VAE, UK, Ierland, USA & Canada. Maar ook Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland, België en Duitsland. In Afrika worden o.a. Kenia, Nigeria, Tanzania en Marokko aangedaan.In Nederland en België zal de film Nederlands ondertiteld zijn. In de VAE wordt de film zowel engels als arabisch ondertiteld.

Studio 18 is een dochter van TV18, het grootste nieuwsnetwerk van India en heeft sinds 2007 onder de noemer Studio 18 een filmdistributietak. Studio 18 is de eerste Indiase distributeur die een Bollywoodfilm in zoveel landen tegelijk uitbrengt en hiermee ook direct nieuwe markten zoals onder andere de Scandinavische landen aanboort. In Nederland en België brengt distributeur en agent van Studio 18 BEIFILMS de film vanaf 20 December uit in Pathe Arena, Pathe De Kuip en Metropolis Antwerpen.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!