Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Specials arrow Dark & Light Blind Care
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Dark & Light Blind Care E-mail
ImageVermijdbaar
Blindheid is een groot probleem in ontwikkelingslanden. Wie in Azië of Afrika geboren wordt, loopt veel meer kans blind te worden dan een Nederlander. Dit komt door een tekort aan schoon water en gebrekkige medische zorg. Ook weten mensen niet dat veel oogziekten behandeld kunnen worden als je er maar op tijd bij bent. Van de blindheid in ontwikkelingslanden kan maar liefst 75 procent voorkomen worden.

Van alle blinden is maar liefst 75 procent vermijdbaar blind. Dit probleem speelt vooral in ontwikkelingslanden, waar door gebrekkige oogzorg veel mensen blind door het leven gaan. De Nederlandse Stichting Dark & Light Blind Care doet daar wat aan. Dankzij de steun van 40.000 donateurs en de inzet van lokale partners worden grote resultaten geboekt in de 12 landen in Afrika en Azië waar de stichting werkt.

Dark & Light Blind Care helpt
Dark & Light Blind Care is een christelijke stichting voor hulp aan blinden en slechtzienden, met name kinderen, ongeacht ras of geloof. De stichting werkt in Afrika en Azië, met projecten voor preventie en behandeling van oogaandoeningen, onderwijs en vaktraining.

Met een relatief eenvoudige ingreep maakt Dark & Light Blind Care het verschil tussen wel of niet zien, tussen wel of geen werk, tussen wel of geen onderwijs. Naast medische hulp zorgen we ervoor dat kinderen, vaak voor het eerst, naar school kunnen. Volwassenen krijgen vaktraining, zodat ze in staat zijn een beroep uit te oefenen en voor hun gezin te zorgen. Verder geven we veel voorlichting over het voorkómen van blindheid, het belang van goede hygiëne en de mogelijkheid van een oogoperatie. Veel mensen weten niet dat oogziekten vaak goed behandeld kunnen worden als ze er maar op tijd bij zijn.

Help daarom de stichting en klik op www.geefzicht.nl. Voor € 35,- kunt u iemand weer laten zien!

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!