Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Alle nieuwtjes uit Bollywood
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Alle nieuwtjes uit Bollywood E-mail
Hrithik Roshan in deel 2 van Koi Mil Gaya
Hrithik Roshan is erg blij dat het publiek zo goed gereageerd heeft op de film Koi Mil Gaya vandaar dat hij ook graag een deel twee of deel drie van Koi Mil Gaya zou willen zien. Hij zou het geweldig vinden. De acteur zegt dat hij niet meer aan hits en aan flops denkt. Het enige dat hij wil is de geschiedenis in te gaan als een goede acteur.
Verdere plannen van hem zijn als eerste net zo te worden als de man die hij bewonderd, namelijk zijn vader en als tweede een lange vakantie te nemen ergens waar hij kan rusten. Dit zal aan het eind van het jaar zijn. En hij heeft gelijk, hij heeft die vakantie zeker wel verdiend.

Nysa lijkt op Ajay
Het 5 maanden oude dochtertje van Kajol is erg speels en schreeuwt natuurlijk om aandacht. Kajol is ontzettend blij en een kind is ook echt iets wat ze al een hele lange tijd wilde. Kajol over Nysa: Ze vindt het geweldig wanneer mensen een liedje voor haar zingen. Zelfs toen ze net geboren was reageerde ze al op muziek om haar heen. Ze wordt er erg kalm van, alleen ik weet nog steeds niet op wie ze nu echt lijkt. Ze lijkt erg veel op mij vanwege haar manier van reageren op bepaalde dingen. Verder slaapt ze als Ajay, strekt als Ajay en heeft dezelfde gezichtsuitdrukkingen zien als Ajay.

De droom van Rani Mukherjee komt uit
Het is de droom van iedere acteur om een keer met Sanjay Leela Bhansali te werken en die droom komt nu uit voor mij, reageert Rani op de vraag wat haar droomrol is.
Sanjay Leela Bhansali wil helaas niks loslaten over de film Black, maar men zegt dat Rani de rol van een doof meisje zal vertolken.

Hoge verwachtingen van Kal Ho Na Ho
Kal Ho Na Ho staat gepland voor 28 november aanstaande. De film is geregiseerd door de assistent regisseur van Karan Johar, Nikhil Advani. De film wordt geproduceerd door Dharma Productions en is een van de meest verwachte films van dit jaar met in de hoofdrollen Shahrukh Khan, Saif Ali Khan, Preity Zinta en Jaya Bachchan.
Op de vraag of Kal Ho Na Ho een remake is van Hrishikesh Mukherjee’s Anand antwoordt Karan: “ Kal Ho Na Ho is as much Anand as my K3G was Kabhi Kabhie”.

Jo Karna hai voh aaj karo
Aao milke saat karo
Zindagi bhi choti hai
Are yaaro Kal Ho Na Ho!

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!