Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Laatste Bollywood Roddels
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Laatste Bollywood Roddels E-mail
Aishwarya Rai; spijt?
Aishwarya Rai was de eerste keuze voor de vrouwelijke rol in Vidhu Vinod Chopra's grote topper "Munna Bhai M.B.B.S.". De mannelijke rol zou gespeeld worden door Shahrukh Khan. Helaas kreeg Shahrukh rugproblemen en Aishwarya leek andere plannen te hebben. Gracy Singh nam haar plaats in. Aishwarya mag het ontkennen, maar spijt zal ze zeker hebben. "Munnabhai" is inmiddels namelijk een grote hit!

 

 

Einde relatie Bipasha-John?
Het gerucht ging dat Bipasha woedend was over de intieme scènes van John Abraham en Udita Goswam in de nieuwe film "Paap". John zou niet eerlijk geweest zijn over zijn intieme scènes met Udita. Bipasha zou zo kwaad zijn geworden dat ze een eind zou hebben gemaakt aan haar relatie met John. John ontkent dit: "Geloof me, toen Bips en ik de film samen bekeken, was ze een grote steun. Ze zei dat de film goed was en ze gaf me complimenten over mijn acteerprestaties." Helaas dames, hij is dus nog steeds bezet! Maar zou Bips dan niet een beetje jaloers zijn geweest toen ze de film zag?

Preity bang om 30 te worden
Preity Zinta is onlangs 29 geworden. Op haar verjaardag raakte ze behoorlijk geïrriteerd door mensen die opmerkingen maakten zoals: "Je bent bijna 30!" Ze wil nog graag nog een jaartje genieten van het gevoel dat ze jong is! Haar goede vriendin, Suzanne Khan Roshan had een etentje voor Preity georganiseerd waarbij alleen goede vrienden waren uitgenodigd. Nog van harte gefeliciteerd Preity!

Salman Khan in het geheim getrouwd?
Geruchten gingen dat Salman Khan in het geheim was getrouwd met actrice Katrina Kaif. Een andere versie van het verhaal was dat Salman Khan Katrina ten huwelijk had gevraagd en dat de plechtigheden zouden plaatsvinden op Mauritius, met Akshay Kumar als getuige. Niets is minder waar. Salman Khan was voor een shooting voor "Mujhse Shaadi Karoge" samen met Akshay Kumar naar Mauritius en van een huwelijksaanzoek was dus geen sprake. Dit hebben Salman's broer, Sohail Khan en acteur Anil Kapoor bevestigd in een interview. Zal de titel van de film er misschien iets mee te maken hebben?

Rekha's nieuwe liefde
Een paar jaar geleden verloor Rekha haar huisdier, waar ze enorm dol op was. Na al die jaren heeft ze eindelijk een nieuwe liefde gevonden: een hondje, Tipsy. Rekha heeft dan weliswaar geen man, maar eenzaam is ze zeker niet!

Felisha Kariman

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!