Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Persconferentie Craze 2004
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Persconferentie Craze 2004 E-mail
Persconferentie Craze 2004 - 16 April -
Rotterdam - Vrijdag 16 april 2004. De dag voor het grote spektakel, Craze 2004. De groten der Bollywood zullen optreden, maar speciaal voor de pers was er een persconferentie geregeld, waar iedereen z’n vragen kon stellen. Natuurlijk was IndianFeelings hier ook bij aanwezig.
Het was 12.15. We liepen de hal van het Hilton Hotel in Rotterdam binnen, waar de sterren hun diepste geheimen zouden onthullen aan de Nederlands-Hindoestaanse pers. Er was verzocht om 12.30 aanwezig te zijn, en warempel, we waren gewoon niet de eersten. Kennelijk is de drang tot het interviewen van Hrithik en de zijnen groter dan de Hindoestaanse ingeboren neiging tot te laat komen. Het was leuk om te zien hoe de verschillende mediapersonen tot elkaar kwamen. Echt spannend was het natuurlijk niet, totdat Saif Ali Khan besloot om even naar beneden te komen. Meteen dook een man met zijn videocamera op hem af en begon het mannetje naast hem driftig foto’s te maken. Saif keek ze aan met een blik van: “Uit welk gekkenhuis zijn die ontsnapt??” Vervolgens verzocht de aanwezige bewaking ze toch maar om zich gedeisd te houden. En toen werd het weer saai. Gesprekken met collegae leerden dat je makkelijk een Hindorama kunt scoren als je een ander mag interviewen dan zij.

Inmiddels begonnen de overige persleden ook binnen te druppelen. Tot onze grote opluchting bleken de Hindoestaanse genen niet helemaal verdwenen, want zelfs toen wij om 12.50 naar de zaal mochten lopen, kwamen ze nog aanzetten. Boven bleek het aardig leeg te zijn, dus IndianFeelings nam plaats op de voorste rij, zodat wij zelfs zouden kunnen ruiken wat de sterren gegeten hadden. Na wat geklets met de collegae om ons heen, kwam daar dan eindelijk Hrithik binnen met een strak felgeel T-shirt. Vrolijk zwaaide hij ons toe en vroeg hoe het met ons was. Vervolgens kwam Shaan hem vergezellen en liepen de eerste mensen al naar voren om Hrithik een handtekening te vragen. Daarna spetterde Lara Dutta naar binnen en vroeg Hrithik zich af wat nou eigenlijk de bedoeling was. Moest er al begonnen worden met vragen of zouden we eerst op de rest wachten? Het 2e bleek het geval. Daarna verblijdde Saif Ali Khan ons met zijn aanwezigheid. De handtekeningenjacht was inmiddels hevig losgebarsten, wat ervoor zorgde dat Saif bijna een kan met water over zich heen kreeg. Toen ook nog eens mensen hun foto wilden laten nemen met de sterren, greep de organisatie in, en maakte duidelijk dat we hier toch echt op een persconferentie zaten en niet op een meet&greet party. Toen Amisha eindelijk was gearriveerd kon het feest beginnen.

Ghita Joeglal opende de sessie. Na haar Biben-promopraatje, mochten we dan eindelijk de vragen afvuren. Inmiddels was een ieder ook al opgestaan en binnen 5 meter van de sterren gaan staan, maar dat mocht de pret niet drukken. Het herhaaldelijk afgaan van mobieltjes overigens wel, maar dat terzijde. De vragen die werden afgevuurd waren verschillend van karakter. De eerste vraag was aan Hrithik, of hij wat wilde vertellen over zijn aankomende film Lakshya. Hrithik had deze vraag niet helemaal verwacht, maar wist zich snel terug te vinden uit zijn tijdelijke verbijstering en vertelde dat deze film was gemaakt door Farhan Akhtar, bekend van Dil Chahta Hai, en dat het gaat over een jongen die niet helemaal door heeft wat de zin van zijn leven is, en dus op zoek gaat hiernaar. De film komt 11 juni uit. In deze film speelt hij samen met Preity. In antwoord op een vraag hiernaar meldt hij dat het dit niet heel toevallig is, hij vindt het namelijk erg leuk met haar te werken. Overige vragen die gesteld werden waren onder andere:

[Hrithik] Ga je nog een film maken met Aishwarya Rai?
Hrithik: Ja, momenteel ben ik in overleg om een film met haar te maken, maar er zijn nog geen concrete plannen.

[Hrithik] Hoe bereid je zo’n show voor?
Hrithik: Nou, het is 20 dagen continu hard werken, om zo’n show in elkaar te zetten.

[Hrithik] Is het waar dat je vorig jaar bedreigd bent en dat daarom de show is afgelast?
Hrithik: Nee, dat waren slechts geruchten, ik ben niet bedreigd. Er waren problemen in de organisatie een paar dagen voor mijn vertrekdatum werd ik gebeld. Vanwege technische problemen binnen de organisatie zou de show niet doorgaan.

[Saif] Je hebt hier laatst een film opgenomen in Amsterdam. Heb je in Amsterdam meer gezien dan alleen de filmset?
Saif: Ja.

[Allen] In tegenstelling tot westerse sterren, hebben Bollywoodsterren altijd hun hele familie werken in de crew van een film. Hoe is dat?
Hrithik: Is die vraag voor mij? Saif: Jij bent hier de enige die met zijn familie werkt.
Hrithik (aan vraagsteller): Wat bedoel je nou precies? Mij en m’n pa?
Saif: Dit is volgens mij wel de stomste vraag die ik ooit heb gehoord. Ik draai al 12 jaar mee in deze business, maar ik heb nog nooit zo’n stomme vraag gehoord.
Hrithik: Maar je wil wel antwoord hè? Eh, over het algemeen nemen we niet onze familie mee. Ik ben hier nu wel met mijn vrouw.
Saif: Je moet nagaan dat je voor lange tijd weg bent. Dan is het wel zo prettig om je familie bij je te hebben.

[Lara] Is het waar dat het vandaag je verjaardag is?
Lara: Ja dat klopt!

[Amisha] Hoe is het om als sex-symbool gezien te worden?
Amisha: Word ik als sekssymbool gezien?Dat wist ik niet!
Shaan (lachend): Nee, dat wisten wij ook niet!!
Amisha: Nee, dat is niet het geval, anders zou ik niet in succesvolle films als Gadar gespeeld hebben. Ik denk dat ik zulke rollen niet gekregen zou hebben als ik slechts als sekssymbool gezien zou worden.

[Shaan] Je bent inmiddels een succesvolle zanger, heb je verder nog ambities, bijvoorbeeld om liedjes te schrijven of te gaan acteren?
Shaan: Ik schrijf mijn eigen liedjes al, en wat acteren betreft… Ik word nooit gevraagd!!

[Hrithik] Ben je nog van plan een film met je vader te maken?
Hrithik: Ik hoop dat hij het nog van plan is! Natuurlijk zou ik het graag willen, waarom niet.

[Saif] Hoe vond je de samenwerking met Rani in de film Hum Tum?
Saif: Rani is geweldig, ze doet nooit moeilijk. Ook al verander je dingen in het script, ze maakt er geen probleem van.

[Hrithik] Zijn er nog bepaalde rollen die je wil spelen?
Hrithik: Ja, ik zou ook graag eens een negatieve rol willen spelen.

[Saif] Je hebt de laatste tijd enkele negatieve rollen neergezet, wat vind je het leukst om te doen? Negatief of juist de komische rollen die je vaker doet?
Saif: Ik doe liever een mix van rollen. Het is juist leuk om verschillende rollen te vertolken, want “there is more to life than just a laugh”.

[Hrithik] Je kan behoorlijk goed dansen, zou je een dansschool willen oprichten?
Hrithik: Die vraag heb ik nou nog nooit gehad!!
Saif: Dan zou ik me wel aanmelden!
Hrithik: Nee, daar heb ik nou nooit over nagedacht. Maar misschien moet ik zelf wel lid worden!
Verlegen vraagsteller: Nee, dat is niet nodig.

Dit was een greep uit het vragenvuur welke de sterren voor hun kiezen hebben gehad. Hierna was het tijd om 1 op 1 interviews af te nemen met de sterren. Hrithik vluchtte onder zware bewaking de zaal uit. Saif, Lara en Amisha volgden daarna. Shaan leek niet weg te kunnen komen en bleef dus ook maar relaxt een tijdje hangen. Uiteindelijk werden wij ook naar de zaal voor de kruisverhoren gestuurd, maar dat kunnen jullie in een ander artikel lezen….

TO BE CONTINUED….Nandenie Moenielal en Vishal Hira

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!