Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Quick Menu

Home arrow Bollywood
Special News E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
There are no translations availableWilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u max...
Bollywood
Maximale hypotheek E-mail
There are no translations available

Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek.

Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zijn, kunt u natuurlijk de verschillende leenvormen en hypotheekvormen bekijken en voor u zelf bepalen welke kredietverstrekker het meest voordeligst is voor u situatie. Let op! Elke kredietverstrekker zal altijd samen met u de maximale hypotheek berekenen. Het is daarom van belang dat u zelf ook een onderzoek doet. Zo voorkomt u verassingen en weet u waar u aan toe bent.

Geld lenen

Natuurlijk gaat u niet bij de eerste de beste geld lenen. U doet uitgebreid onderzoek naar de laagste hypotheek rente en vergelijkt de voorwaarden van verschillende kredietverstrekkers.

Gaat u geld lenen bereken dan eerst uw maximale hypotheek. De hypotheek berekenen tool vindt u hier.

Offerte

U kunt hier een offerte aanvragen.

LeenGuru.nl helpt u verder!

Geld Lenen kost geld.
Bereken maximale hypotheek
Kredietverstrekkers
Meer informatie over hypotheekvormen
Informatie over BKR Lening

 
Geld Lenen E-mail
There are no translations available

Welke kredietverstrekker is voor u het meest geschikt? Wordt het Becam, Fortis Bank, ING Bank, Kredietshopper of MoneyWeb. Gaat u geld lenen bereken dan eerst uw maximale hypotheek. De hypotheek berekenen tool vindt u hier.

Leendoel

Geld lenen of toch sparen? Het is een vraag waar veel gezinnen mee worstelen. Kiest u er toch voor geld lenen bekijk dan welke hypotheek vorm het meest interessant voor u is. Let of aanbieders naast een lage hypotheek rente ook de stabiliteit van de kredietverstrekker.

Voorwaarden

Gaat u geld lenen vergelijk dan goed de voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers. Stel u wint een loterij en wilt de lening direct terugbetalen? Moet u dan boeterente betalen? Zo ja hoeveel boeterente is dit?

Maar misschien bent door omstandigheden (ontslag, een grote tegenvaller) niet in staat een maandelijkse termijn te voldoen. Kunt u dit overleggen/uitleggen met de kredietverstrekker, of dient u een boete te betalen?

Help?? Ik heb een BKR registratie?

Bent u geregisteerd bij het Bureau Krediet Registratie? Ook dan kunt u geld lenen. Let op! Er zijn veel kredietverstrekkers, welke een erg hoge rentepercentage hanteren voor het bijkomend risico van een BKR lening.

Onderzoek

Gaat u geld lenen doe dan vooral uitgebreid onderzoek. Naast dat dit uw eigen verantwoordelijkheid is, wijst de praktijk uit dat u in veel situaties goedkoper geld kunt lenen en dit vaak tegen betere voorwaarden dan bij u eigen (huis) bank. Verdiep u daarom goed in de mogelijheden

Goed om te weten is wat de actuele rente standen zijn voordat u een hypotheek afsluit. Dit kan hier

Offerte

U kunt hier een offerte aanvragen.

LeenGuru.nl helpt u verder!

Geld Lenen kost geld.
Bereken maximale hypotheek
Kredietverstrekkers
Meer informatie over hypotheekvormen
Informatie over BKR Lening

 
Asbestsanering E-mail
There are no translations available

In Nederland is het als huiseigenaar niet verplicht om asbest ten allen tijde te verwijderen. Dit betekent dat een huseigenaar ervoor kan kiezen het asbest te laten zitten als deze het gezondheidsrisico als laag inschat. Vaak is het per definitie beter om hechtgebonden asbest niet te saneren. Het asbest zit in dit geval sterk verweven in het materiaal en zorgt voor een zeer lage blootstelling aan mensen die in de buurt van het asbest komen of werken. 

Als een huiseigenaar er toch voor kiest het asbest te laten saneren dan dient deze aan een aantal voorwaarden te voldoen. Daarnaast is het altijd verplicht het asbest te laten saneren wanneer een huiseigenaar ervoor kiest het gebouw te slopen. In dat geval geldt de simpele regel: ‘eerst asbest, dan de rest’. Op deze manier kan het asbest eerst veilig worden verwijderd zodat het niet zomaar in het milieu terecht kan komen tijdens de sloopwerkzaamheden waarbij er eventueel geen rekening met het asbest gehouden zal worden. 

Wanneer het gebouw niet gesloopt hoeft te worden en de huiseigenaar toch het gezondheidsrisico wil beperken zonder het asbest te laten saneren heeft deze nog twee andere mogelijkheden. Allereerst kan de huiseigenaar ervoor kiezen om het asbest te laten inkapselen. Daarnaast is het mogelijk om een beheersplan op te stellen voor het asbest en er zo goed mee om te gaan. 

Tijdens een asbestsanering dient er altijd rekening gehouden te worden met het risico. Dit risico dient door een gecertificeerd asbestinventarisatiebureau ingedeeld te worden in een van de drie door het rijk gestelde klassen.
 
Wat is asbest? E-mail
There are no translations available

In Nederland kennen we asbest vooral als een grondstof voor allerlei asbestcementproducten. Voorbeelden hiervan zijn waterleidingbuizen en golfplaten. Daarnaast werd asbest ook gebruikt om huizen mee te isoleren, rem- en frictiemateriaal te maken en in textiel dat hittebestendig moest zijn. De grote voordelen van het mineraal asbest zijn de grote slijtvastigheid en de brandwerendheid die het met zich meebrengt. Naast deze grote voordelen is asbest erg eenvoudig te verwerken en totaal niet duur. Dit heeft er toe geleid dat het een zeer populair mineraal is geworden binnen onze industrie en bouw. De grootste populariteit ontstond aan het eind van de 19e eeuw. 

Langzamerhand kwamen er verhalen op gang over de gezondheidsrisico’s die asbest met zich meebrengt. Lange tijd werden deze echter genegeerd of niet serieus genomen. De belangrijkste reden hiervan was het economische voordeel dat er te behalen viel door asbest te gebruiken in plaats van alternatieven. Een goedkopere verwerking won het van een minder schadelijke verwerking. 

Pas in 1993 kwam er in Nederland een algemeen asbestverbod. Sindsdien is het niet meer toegestaan met dit mineraal te werken. Echter, door ruim 100 jaar met asbest te hebben gewerkt overlijden er in ons land nog elk jaar 900 mensen aan de gevolgen van asbest. Het economisch belang dat toentertijd voorop werd gesteld heeft dus nog altijd verregaande gevolgen, die destijds ondergeschikt werden geacht aan een klein beetje economisch gewin. De prijs die er nu voor wordt betaald, onder andere door asbestsaneringen, is echter vele malen hoger.
 
3 redenen om u eigen .CO te registeren E-mail
There are no translations available

3 redenen om u eigen .CO te registeren

Regelmatig worden er nieuwe domein extenties (TLD) gelanceerd. Zo is recent .CM en vanaf heden ook de .CO (Colombia) beschikbaar geworden.

Nesh Media geeft u daarom 3 reden om de gok te wagen met u eigen .CO domein.

1, De .CO wordt gezien als; “COmmerce”, “COrporate” en “COmpany”. Omdat veel generieke domeinen voor de .COM en .NL al vergeven zijn. Is het met de .CO (voor de snelle webmaster) mogelijk een generiek domein als actie.co te registeren.


2. De .CO is daarnaast ook uiterst geschikt als Typo voor de .COM. Van de nieuwe domein extenties:
.CO
.CM
.OM

is de .CO verruit de meest populaire .com Typo.

3. Daarnaast biedt de .CO extentie u de mogelijkheid om uw concurrenten te verleiden om uw merknaam te registeren in een andere extentie. Het is niet ongebruikelijk dat webmasters populaire zoektermen/domeinen in andere domein extenties registeren, om snel geld te verdienen. Door het domein zelf te registeren, hebben zij hiertoe geen kans.

Let op: De .CO extentie kan u zeker voordelen bieden, maar is in de prakijk niets meer dan het landendomein van Colombia. Hoe zoekmachines de .CO zullen ranken, is een vraag waar niemand een pasklaar antwoord op heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de grote 'winnaars' de hostingbedrijven zijn. De .CO is beschikbaar vanaf USD 23.00 bij de populaire registrar www.namecheap.com.
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 1 - 9 of 3962