Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Quick Menu

Home arrow News arrow E-News
Special News E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
There are no translations availableWilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u max...
E-News
Wat is asbest? E-mail
There are no translations available

In Nederland kennen we asbest vooral als een grondstof voor allerlei asbestcementproducten. Voorbeelden hiervan zijn waterleidingbuizen en golfplaten. Daarnaast werd asbest ook gebruikt om huizen mee te isoleren, rem- en frictiemateriaal te maken en in textiel dat hittebestendig moest zijn. De grote voordelen van het mineraal asbest zijn de grote slijtvastigheid en de brandwerendheid die het met zich meebrengt. Naast deze grote voordelen is asbest erg eenvoudig te verwerken en totaal niet duur. Dit heeft er toe geleid dat het een zeer populair mineraal is geworden binnen onze industrie en bouw. De grootste populariteit ontstond aan het eind van de 19e eeuw. 

Langzamerhand kwamen er verhalen op gang over de gezondheidsrisico’s die asbest met zich meebrengt. Lange tijd werden deze echter genegeerd of niet serieus genomen. De belangrijkste reden hiervan was het economische voordeel dat er te behalen viel door asbest te gebruiken in plaats van alternatieven. Een goedkopere verwerking won het van een minder schadelijke verwerking. 

Pas in 1993 kwam er in Nederland een algemeen asbestverbod. Sindsdien is het niet meer toegestaan met dit mineraal te werken. Echter, door ruim 100 jaar met asbest te hebben gewerkt overlijden er in ons land nog elk jaar 900 mensen aan de gevolgen van asbest. Het economisch belang dat toentertijd voorop werd gesteld heeft dus nog altijd verregaande gevolgen, die destijds ondergeschikt werden geacht aan een klein beetje economisch gewin. De prijs die er nu voor wordt betaald, onder andere door asbestsaneringen, is echter vele malen hoger.
 
Goedkoop PSD omzetten naar een Open source CMS Template E-mail
There are no translations available

PSDToday.nl zet uw Photoshop design (maar ook; .AI, .PNG, .PDF etc) goedkoop en professioneel om naar de populairste opensource cms'en. Heeft u zelf niet de kennis in huis, of even geen tijd, maak dan gebruik van deze unieke service.

U kunt bij ons ook terecht voor; Full service webdesign, grafische vormgeving, kwaliteit hosting, maatwerk en zoekmachine optimalisatie.

Voordelen

Kijk voor meer informatie op: PSDToday.nl
 
Google veranderd Default Search naar Personalized E-mail
There are no translations available

De SEO'ers onder ons zullen het 'slechte' nieuws al gehoord hebben. Zoeken met de zoekmachine van Google verandert.


Aangepaste zoekresultaten.
Als u met Google zoekt slaat Google de resultaten op. Hiermee wordt o.a. gemeten welke zoekresultaten 'relevant' zijn bij een zoekwoord. Zo kan Google in de toekomst nog 'betere' zoekgeschiedenis vertonen. Dit gaat nu veranderen. Indien u met een zoekwoord geschiedenis heeft opgebouwd, zal het resultaat waar u destijds op geklikt heeft hoger in de zoekresultaten verschijnen. M.a.w. u heeft zoekgeschiedenis opgebouwd. Omgekeerd werkt dit natuurljk in u voordeel, immers als bezoekers al op uw website geklikt hebben, zult u voortaan ook bij hun in de zoekresultaten hoger vertoond worden.

voorbeeld
U heeft in het verleden naar 'webdesign' bedrijven gezocht. Bij de resultaten heeft u uiteraard een paar websites bekeken. Deze websites zijn nu opgeslagen in uw zoekgeschiedenis. Heeft u bijv. op www.neshmedia.com geklikt, dan zal deze website samen met de andere websites die u al bezocht heeft voortaan hoger bij uw zoekopdrachten komen.
Noot: Als u een zoekopdracht opgeeft met een zoekwoord waar u nog niet op gezocht heeft, dan worden de 'normale' zoekresultaten vertoond.

Slecht voor Zoekmachine Optimalisatie
Bij het optimaliseren van u website voor de zoekmachines is het taak om op u zoekwoorden (keywords) hoog in de zoekresultaten te komen. Maar als 'veel' bezoekers al een zoekgeschiedenis op u keywords hebben opgebouwd, zal dit de zoekresultaten niet beïnvloeden en u website niet hoger in de zoekresulten verschijnen.SEO kost tijd, u website kan niet binnen 1 week in de top 10 zoekresultaten komen. Maar juist omdat bezoekers inmiddels al een zoekgeschiedenis hebben opgebouwd, is het nu dus moeilijker om ook bij hun hoger in de zoekresultaten te komen.

Nesh Media werkt met zowel 'onpage' als 'offpage' SEO. Hierdoor kunnen wij u nog steeds meer bezoekers garanderen. Lees meer over zoekmachine optimalisatie.

Vraag hiernaar bij uw contactpersoon of neem contact met ons op.

Wilt u normale zoekresultaten zien. Schakel dan kunt u hier Aanpassingen op basis van zoekactiviteit uitschakelen.

 
Successor of Vista should use friendly E-mail

LOS ANGELES (Reuters) - Software giant Microsoft wants its next operating system, Windows 7, faster and more user-friendly than Windows Vista.

Read more...
 
Vista successor should be user-friendly E-mail

LOS ANGELES (Reuters) - Software giant Microsoft wants its next operating system, Windows 7, faster and more user-friendly than Windows Vista. The group offered software developers Tuesday during a conference in Los Angeles the first insight into the design of the new operating system.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 1 - 9 of 511