Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS
Home arrow News arrow Special News arrow Webdesign
Webdesign E-mail
There are no translations available

U wilt een website voor online communicatie of e-commerce doeleinden?

Wij adviseren u graag verder over de integratie van nieuwe technologieën en interactieve toepassingen in u (bestaande) website. Denk hierbij aan het integreren van opkomende technieken in uw bedrijfsvoering en marketingstrategie. Mogelijkheden waar wij u liever vandaag, dan morgen in kunnen adviseren...

De ontwikkeling van idee naar een (online) product verloopt in 5 fasen.

water
U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel.
Wat wilt u met uw website bereiken? Wat is uw doelgroep? Nesh Media adviseert u om de website doelstellingen helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en vooral heldere online marketing strategie.


In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit gaat zien en welke functionaliteiten (uitingen, nieuwsbrief etc.) geïmplementeerd worden. Een gestructuurde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatie momenten en een dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp.

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om in ons eigen Content Management Systeem, Nalini CMS. Het Nalini CMS biedt u en ons een stabiele basis om maatwerk applicaties (scripts, componenten etc.) te integreren. In de demo omgeving kunt u de vorderingen real-time in de gaten houden.

Het marketing product, uw marketing product is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een final 'test' fase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op locatie of ons kantoor geven wij u een korte cursus, zodat u zelf aanpassingen met het Nalini CMS kunt doen. Het is nu tijd voor de migratie naar de live hosting server.

Het Internet landschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van u bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan Nesh Media werkzaamheden uitvoeren en/of ontwikkelen. Denk aan interactive gadgets, rich media uitingen, gebruik van social media en seo tools.
Comments
Search
Only registered users can write comments!